Digikikoilla pärjätään kisoissa

Katso videolta Huuhkajien digikikka, Markku Kanerva kertoo digin tärkeydestä modernissa valmennuksessa. Kerro meille oma kikkasi, jolla käytät digiä kotona, töissä tai katsomossa! Hyvät kikat julkaistaan alla ja parhaat kikat palkitaan huuhkajien fanituotteilla!

Jaa digikikkasi ja voita fanituotteita

Osallistu kilpailuun jakamalla digikikka somessa tunnisteella #digikikat #vetonaula

Vetonaula Palloliiton yhteistyökumppanina

Vetonaula toimii suomalaisen urheilun tukijana Suomen Palloliiton yhteistyökumppanina. Jopa 500 000 suomalaista on viikoittain tekemisissä jalkapallon kanssa, peli-ilosta nauttimassa, ja tulevaa menestystä rakentamassa. Olemme tutusti näkyvissä Huuhkajien, Helmareiden ja nuorten maajoukkueiden ottelutapahtumissa ja vahvasti mukana EM-lennossa!

Huuhkajien IT-palvelu yrityksellenne?

Sopisiko Huuhkajien IT-palvelun myös teille? Varaa tästä sinulle sopiva ajankohta Teams-palaveriin. Saat vinkit esimerkiksi Microsoft-pilven kehittämisestä, migraatiosta, palveluiden käyttöönotoista, laitehankinnoista tai IT-ulkoistuksista. Kisojen ajan tästä yrityksen IT-tapaamisen varanneille Huuhkajien fanituotteitta!


HP Dragonfly toimii pelikentällä ja toimistolla

Palloliitto käyttää Vetonaulan modernia All Cloud -palvelua, joka tarjoaa aina parhaan käyttökokemuksen ja tyytyväisimmän työntekijän. Microsoft 365 -palveluiden ja Microsoft Azuren monipuolisia pilvipalveluita käytetään kestävillä ja laadukkailla HP EliteBook kannettavilla, joiden toiminnasta ja tukipalveluista vastaa Vetonaulan oma helpdesk.

Tilaa IT-vinkit sähköpostiisi